Älä

Runoilija leskenlehti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoja rakkaudesta, sen menettämisestä, ikävästä ja elämästä. Kommentoi vapaasti, kiitos=)
 

Älä tahdo pahaa minulle
En kestä sitä
En kestäisi sitä enää
Älä tee tätä minulle
En ansaitse sitä
En jaksa itkeä
En tänään

Älä suutele minua
En kestä sitä
En kestäisi sitä enää
Älä tee tätä minulle
Ansaitsen elää
Ansaitsen olla onnellinen
Tänään

Älä jätä minua
En kestä sitä
En kestäisi ikävää
Älä tee tätä minulle
En halua olla yksin
En tänään

Älä halaa minua
En kestä sitä
En kestäisi sitä
Älä tee tätä minulle
En halua olla toinen
Haluan olla ainut
Tänään

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot