The silent scream

Runoilija VampireQueen

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 12.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

The queen of the vampires.. Lady overkill. All I want is sweet hot and twisted hell on earth. ;) <3
 

Asetuit hetkeksi äitiisi, olit tähti pienoinen.
Luotiin sisinpään olemukseesi, ommeltiin yhteen hänessä.
Kuitenkin joutui hän kohtaamaan hetken sen,et tänne tulla saa.
Kuitenkin aina sinua rakastaa.
Ennen kuin synnyitkään,olit pyhitetty.
Sinä pieni timantti ainutlaatuinen.
Hän suruissaan teki sen ja yhdessä lähetimme sinut luokse tähtien.
Paikkaan pyhyyden.
Tulit unessa äitisi syliin silmät nauraen,kerroit
häntä rakastat ja maan roska on aarre taivaiden.
Aina siunaa voima rakkauden.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot