vasikalle

Runoilija VampireQueen

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 12.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

The queen of the vampires.. Lady overkill. All I want is sweet hot and twisted hell on earth. ;) <3
 

Kun emo ei itseään yössä erottanut ja tunsi pienen elämän uuden itsessään
Ja kun aamu heidät ympäröi
nyt emo varjelee pientä valoa varjossaan
Kauan jo kantanut on sisällään
on pienen aika tulla maailmaan
Taas pimeä syksyinen ilta laskeutuu..
Pian talon isännälle salaisuus paljastuu,kun hän laitumelle astuu
Nyt on pienoinen tullut kylmään maailmaan
on pian turvaan
suojaan saatava
Yön pedoilta

Selite: 
Pikkuinen tyttö tuli eilen yllättäen! :D
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot