yötä kahtayhden

Runoilija immu kääpä

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 28.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

skeptinen romantikko
 

viipyilevä valo ikkunan silmikolla
läheisyyden temppeli
valovuosien kaukana
yksin

tai tarkemmin en
aravalassie vieressä vielä

töissähän olet

tule Ethänenääviivyseni,
unen väkevyys ottaa
minut ennen sinua

Selite: 
nipistävä ikävä, kello ei lyö, on kuitenkin liki viisi. lohduttaudun tuijottelemalla sisäistyneesti. kategoria epätoivo ei päde
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot