kellistyneisyyttä

Runoilija immu kääpä

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 28.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

skeptinen romantikko
 

ei
enempiä masennusharjoituksia
vanhalle selälle
ei kestä

vuoteella kuitenkin
vielä lepää
vartalosi painauma
vatsaa vasten,
hampailla leikkivä kieli
vaniljantuoksusi kaiken yllä

Selite: 
En kommentoi
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidin kovasti. Mielenkiintoiset sanakäänteet.

Kohtapa tässä saa "kellistyä" unten maille.
Sitä ennen oli mukava lukea tämä hyvän mielen runo, jota toisen läheisyys saa aikaan runossasi.

Pidin kovasti. Mielenkiintoiset sanakäänteet.

Kohtapa tässä saa "kellistyä" unten maille.
Sitä ennen oli mukava lukea tämä hyvän mielen runo, jota toisen läheisyys saa aikaan runossasi.

 

Käyttäjän kaikki runot