epäilyksiä yössä

Runoilija immu kääpä

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 28.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

skeptinen romantikko
 

kukapa tahallaan tuomas
epäily nousee pimeän lailla

toistoja,
tuhannen varmistuksen
varmistuksia
vain lainalahoksi korttitaloksi
tuulen kantamoiseksiko

liian hyvää kaikki
olisikin
ei kätesi silti valehtele eivät kasvosi
et sinä en kaiketi
minäkään

kaikki vaan on ei
kiitos kyllä

Selite: 
Nimi kertoo sisällön.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin kuvattu.

Hyvin kuvattu.

 

Käyttäjän kaikki runot