Nimetön

Runoilija immu kääpä

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 28.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

skeptinen romantikko
 

ei sijaista elämälleni
heränneelle valolle
ota kuitenkin sydämeni
se hidaslyöntinen
hellästi itseesi,
elämäni kaunein lahja
ota se olen tässä

Selite: 
ei sijaisia; rakastamme ihan itse koko itsellämme, ei kuitenkaan itsekkäästi
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielestäni tämä on tavattoman kauniisti sanottu: "ota kuitenkin sydämeni / se hidaslyöntinen / hellästi itseesi."

 

Käyttäjän kaikki runot