Do not trust me anymore

Runoilija Kuutar

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 21.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"En tee tahallani pilkkaa
se on kirjoitettu minuun"
 

Don't trust me
Joku väitti
että aurinko paistaa
Vaikka todellisuudessa se oli
se rikinkatkuinen tuli

Kukaan ei kertonut
että sydämeni on ontto
ja sen kuori on musta
Se hakkaa nauloja hauta-arkkuihin
ja myrkyttää mielet

Kuiske korvassani kohisee
vastaan sille
Ja toivon että viimein
minunkin kasvoni
särkyisivät peilissä

Johan tässä on jo
liian monesti se kuultu
Uskokaa sitä viisasta
joka sen tiesi
että sydämet on tehty lasista

Piirrän metallilla iholleni
nimen sille vääryydelle
joka asuu mieleni rannikolla
Punainen musteeni kirjoittaa
sen viimeisen loitsun

...ja niin vimmenen noita palaa roviolla...

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot