The truth

Runoilija Kuutar

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 21.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"En tee tahallani pilkkaa
se on kirjoitettu minuun"
 

Mustalla taivaalla ei tähtiä
pimeällä kujalla ei tienviittaa
synkässä metsässä ilman karttaa

Lätäköissä silmät ajelehtivat
varjot pois lipuvat
Ja kohta maa palaa
ja tuhka peittää meidät

Katso kuinka aurinko tihkuu verta
huomaatko miten kuu vajoaa mereen
maa tärisee, värisee ja ilmassa särisee
valkoinen imee mustan ja musta sylkee valkoista

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

mielenkiintoinen, hieman epätoivoinen ja ihanan kaunis : )

 

Käyttäjän kaikki runot