Luomisen tuska

Runoilija Kuutar

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 21.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"En tee tahallani pilkkaa
se on kirjoitettu minuun"
 

Viiva kaartuu valkoisella
toinen ottaa sen kiinni
Yhä nopeammin viivat lisääntyvät
ristiin rastiin ne kulkevat
vailla määränpäätä

Kynä sauhuaa,
paperi täyttyy tuhkasta
Muste loppuu,
viimeinen pisara leviää
ja peittää alleen kaiken

Pimeä energia iskee keskipisteeseen
ja perspektiivi vaihtuu jälleen
Kun kontrasti hukkuu kammioveteen
ja reikä on pohjaton

Kuka piirsi nämä ääriviivat,
mistä nämä värit tulivat,
kuka kumitti osan maailmaa
ja teroitti aseet?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo:)

 

Käyttäjän kaikki runot