Let's run

Runoilija screamMODE

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Näetkö sen saman välähdyksen kasvoillasi
jonka minä näen peilissä
Maa on syöpynyt
koska lehdet ovat pudottautuneet koristaen koko tien
Kaunis massa makoilee jalkojeni juuressa
mutta sinä halusit potkia ne kaikki
Yksi kerrallaan
Valkoinen ruusu vuotaa verta

Oletko nähnyt mitään kauniimpaa?
Kuin veri joka korostaa kalpeaa ihoasi
Sinun mielestäsi aika on kypsä.

Juostaan, juostaan pois veristen lehtien päällä
Karataan, karataan ennenkuin ne saavat meidät kiinni
Kuollaan, kuollaan vihdoin eikä jäädä miettimään
Sanoit että tällä myrkyllä on halvaannuttava vaikutus

En jaksa enää juosta, maa on kuin raastinrauta
Jaloistamme nahka lähtenyt
Uhrauduimme syntymällä tähän maailmaan
Et ehkä ymmärrä sitä nyt
mutta minusta sinun pitäisi jäädä
Olet liian hyvä minulle,
et ansaitse minua.
Katsot valkoista, veristä ja nuhruista ruusuasi.

Oletko nähnyt mitään kauniimpaa?
Ruususi haukkoo henkeä
tunnet sydämen lyönnit

Juostaan, juostaan eikä enää palata
Karataan, karataan mutta tiemme eroavat kuitenkin
Kuollaan, kuollaan me emme kuole yhdessä

Oletko niin typerä vai etkö sinä näe
minun ruusuni on mustunut, kuollut
Yöllä hiivin vierestäsi ja tein sen mitä en saisi tehdä
Nykyään en näe muuta kuin mustaa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot