Taideteos

Runoilija screamMODE

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Väritä mun tunteet paperille
sotke ne kaikki yhteen
nyt se on yhtä sekaisin
kuin minä itse

naulaan sen kiinni seinään
siitä tulee sun maalitaulu
osuma osuman jälkeen
se on niin pahoinpidelty

mun tunteet sun seinällä
revitty rikki, naulattu
eikä se pääse koskaan vapaaksi
olen sun ensimmäinen taideteos.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot