Kohta sattuu

Runoilija screamMODE

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kiipeän,
ylös vuorta
joka on tehty kaksiteräisistä veitsistä
pakko päästä ylös
sattuu, mutta kaikki on hyvin
takaisin ei ole palaamista
tänään olen elämäni huipulla.

Pitkä on matka ylös,
mutta kaiken pitäisi olla vaivan arvoista
kunhan et petä minua,
kunhan en petä sinua
asiat eivät voisi olla paremmin.

Vihdoin
olen onnellisempi kuin koskaan
olen voittaja
olet kanssani huipulla
miksi tämä ei tunnukaan niin hyvältä?
silmäsi ovat tyhjät
sinä et ole onnellinen.

Pitkä oli matka ylös,
mutta kaiken piti olla vaivan arvoista
kunhan et olisi pettänyt minua
kunhan tämä ei päättyisi
asiat eivät voisi olla huonommin.

Yksi tönäisy
kuin isku vasten kasvoja
vajoan, vajoan alas
mielialani laskee
yhtä nopeasti kun putoan
etäisyytemme kasvaa
putoan pian pohjalle
laitan silmäni kiinni ja pidätän hengitystäni

kohta sattuu.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot