Itken

Runoilija loveaholic


kuumia kyyneleitä
säilöttyjä limetin sisuksia,
jotka pirskahtelevat syliin kuin kunniavieraat

laiva on saapunut kosmiseen satamaan
jossa sydän on viisas
ja meret yhtä

 

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa, joskus itkeminen auttaa ja helpottaa, meitä kaikkia <3
Tämä puhutteli kovasti!
Kaunista, omaperäistä kerrontaa.
En ymmärrä mutta kommentoin
itkun sisään on vaikea päästä
vaik se näkyy ja tunne huutaa

kuka ymmärtää surun on viisas,
mutta taivutappa tunteellinen sydän viisauteen, olet mestari.
 
Tämä ylittää arvostelun.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut