Elinehto

Runoilija Sono

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.7.2006
Viimeksi paikalla: 9.8.2022 15:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Katselen pimeyttä huokuvaa
yötaivasta ja sen syvyyksissä
tuikkivia tähtiä.

Hivelen tuota tummaa samettia.
Kuljetan sormiani noiden
pilkahtelevien kivien pinnoilla.

Tuo tähti. Usko.

Tuo tähti. Toivo.

Tuo tähti. Rakkaus.

Kuinka ne kuvaavatkaan maailmaa.
Niiden harteille meidän tulisi
elämämme kaataa.

Mutta ihmismieli on heikko,
se on särkyvä.

Sieluni on hauras,
sieluni on pelokas.

En halua sanoillani ketään
satuttaa, mutten kuitenkaan
osaa ketään sydämelläni
parantaa.

Yritän parhaani, niin kuin
sinäkin ystäväni.

Samoin kuin on aurinko välttämätön
maailmalle, olet sinä minulle.

Hymyile siis ja anna elämän
tulvia sisääsi.

Minä rakastan sinua ystäväni.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Sono Elinehto 28.11.2011 0 Runo
Sono Harmaa taivas 28.11.2011 0 Runo
Sono Kuusikko 28.11.2011 0 Runo
Sono Tunnussana 28.11.2011 1 Runo
Sono Room 3.11.2011 0 Runo
Sono Kävellen 23.10.2011 0 Runo
Sono Taivaskin hymyilee 24.9.2011 1 Runo
Sono Minun onneni 19.7.2011 0 Runo
Sono Uneton kesä 19.7.2011 0 Runo
Sono Kliseet kaunistavat 11.10.2010 0 Runo