Taivaskin hymyilee

Runoilija Sono

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.7.2006
Viimeksi paikalla: 9.8.2022 15:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Joka päivä hymyilen yhä enemmän.
Joka päivä puhun yhä vähemmän.

Te ympärilläni katsotte minua silmiin
ja kerrotte pitävänne syksystä.
Silloin minä nostan suupieleni ylöspäin
ja kerron rakastavani sitä.

Talvi on suosikkini, mutta kun joka vuosi
loppukesästä huomaan syksyn
alkavan, sykähtää sydämeni levittäen
lämpöä ympäri kehoani.

Syksyn värit herättävät luovuuteni,
sen viileys herättää sisäisen suojelijani
ja se tuoksut nostattavat mieleni taivaisiin.

Te ympärilläni katsotte kohti maata
ja kerrotte inhoavanne syksyä.

Silloin minä nostan suupieleni ylöspäin
ja luon onneni taivaalle.

Selite: 
Olen vasta nyt huomannut, että syksy on minulle mielettömän tärkeä hetki vuodessa. Se herättää syvimmät tunteet ja nostaa aina hymyn huulille väreillään. Hyvää syksyä kaikille !♥
Kategoria: 
 

Kommentit

levitetään siivet ja haparoiden lennetään aatoksiin kauniisiin. :)

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Sono Elinehto 28.11.2011 0 Runo
Sono Harmaa taivas 28.11.2011 0 Runo
Sono Kuusikko 28.11.2011 0 Runo
Sono Tunnussana 28.11.2011 1 Runo
Sono Room 3.11.2011 0 Runo
Sono Kävellen 23.10.2011 0 Runo
Sono Taivaskin hymyilee 24.9.2011 1 Runo
Sono Minun onneni 19.7.2011 0 Runo
Sono Uneton kesä 19.7.2011 0 Runo
Sono Kliseet kaunistavat 11.10.2010 0 Runo