Kävellen

Runoilija Sono

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.7.2006
Viimeksi paikalla: 9.8.2022 15:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Alkaa tämä askel painaa.

Alkaa tämä kroppa painaa.

Näen hennon
vaahteranlehden putoavan
ja tunnen sen olallani.

Sipaisun sen viistäessä poskeani.

Kuulen huokauksen sen hyväillessä
asfaltin pintaa.

Rasahduksen sen jäädessä
askeleeni alle.

Syvä huokaus ja olen
jälleen perillä.

Nyt kai ummistan taas silmäni
ja matkaan huomiseen.

Vaikka jalkani vielä jaksavatkin,
on tämä keho jo liian raskas.

Rakkaani. Se kai on paras ratkaisu.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Sono Elinehto 28.11.2011 0 Runo
Sono Harmaa taivas 28.11.2011 0 Runo
Sono Kuusikko 28.11.2011 0 Runo
Sono Tunnussana 28.11.2011 1 Runo
Sono Room 3.11.2011 0 Runo
Sono Kävellen 23.10.2011 0 Runo
Sono Taivaskin hymyilee 24.9.2011 1 Runo
Sono Minun onneni 19.7.2011 0 Runo
Sono Uneton kesä 19.7.2011 0 Runo
Sono Kliseet kaunistavat 11.10.2010 0 Runo