Minun onneni

Runoilija Sono

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.7.2006
Viimeksi paikalla: 9.8.2022 15:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Iltahämärän aikaan
makaan aloillani.

Odotan sinua.

Odotan sinun
tulevan luokseni.

Muodossa missä
hyvänsä odotan
kohtaavani sinut.

Tuulahduksena ikkunasta,
kuiskauksena lehtien
havinasta, pilkahduksena
viimeisistä valoista.

Odotan sinun löytävän
tiesi luokseni, mutta
mitään ei kuulu.

Odotan pitkään ja jälleen
etsin sinut.

Hetkeksi kiskon sinut
aalloista vierelleni ja
nukahdan onneeni.

Viimeinen uneton ajatus
lipuu halki vartaloni.

"Ehkä huomenna, ehkä
jo huomenna sinä itse
löydät tiesi luokseni..."

Tai ehkä jo huomenna
minä saan nukahtaa
sinun onneesi.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Sono Elinehto 28.11.2011 0 Runo
Sono Harmaa taivas 28.11.2011 0 Runo
Sono Kuusikko 28.11.2011 0 Runo
Sono Tunnussana 28.11.2011 1 Runo
Sono Room 3.11.2011 0 Runo
Sono Kävellen 23.10.2011 0 Runo
Sono Taivaskin hymyilee 24.9.2011 1 Runo
Sono Minun onneni 19.7.2011 0 Runo
Sono Uneton kesä 19.7.2011 0 Runo
Sono Kliseet kaunistavat 11.10.2010 0 Runo