Uneton kesä

Runoilija Sono

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.7.2006
Viimeksi paikalla: 9.8.2022 15:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ilmassa leijuu kuumuus.
Nihkeä vartaloni pyörii
rauhattomana lakanoissa.
Luomeni painavat, mutta eivät
suostu pysymään kiinni.

Ilta-aurinko tunkeutuu verhojen
läpi asuntooni ja silloin minä
alan itkeä.

Olen niin väsynyt.

Missä on yöni?
Missä sinä olet valoni...?

Tule jo luokseni ja tuo mukanasi
rauhallinen, viileä pimeys.
Pimeys joka antaa silmilleni
rauhan ja keholleni unen.

Ja kun on aika, nosta sydämestäni
minulle uusi lempeä aamu.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Sono Elinehto 28.11.2011 0 Runo
Sono Harmaa taivas 28.11.2011 0 Runo
Sono Kuusikko 28.11.2011 0 Runo
Sono Tunnussana 28.11.2011 1 Runo
Sono Room 3.11.2011 0 Runo
Sono Kävellen 23.10.2011 0 Runo
Sono Taivaskin hymyilee 24.9.2011 1 Runo
Sono Minun onneni 19.7.2011 0 Runo
Sono Uneton kesä 19.7.2011 0 Runo
Sono Kliseet kaunistavat 11.10.2010 0 Runo