rakkauden kyyneleet

Runoilija Jykke

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 26.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kyynel poskelleni vierähtää..
kun sattuu sisimpään tää...
ajatus kaikesta ilman sinua...
on turhaa ja lohdutonta...
olet elämäni valo...
annat syyn hymyyn...
ilman sua olla en saata...
omistaa en sua koskaan halua...
rakkauteni sulle voin kuitenkin taata...
ääliö jos olen...
toivon että kerrot sen...
rakastan sinua aivan liian paljon...
ajatuskin menettämisestäsi...
en kestä sitä...
kyyneleet poskillani...
toivon ja rukoilen...
ettet koskaan minua hylkää...
kuivaan poskeltani kyyneleet...
ne ovat rakkauden kyyneleet...
ajattelen halaavani sinua...
se saa hymyn kasvoilleni...

Selite: 
pää niin tyhjä ettei keksi mitään muuta sanottavaa...
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavan haikeaa tekstiä.

Herkkä, lämmin ja hyvin koskettava...

 

Käyttäjän kaikki runot