ilman sinua

Runoilija Jykke

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 26.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

ilman sinua
yöni ja päiväni
olisivat yhtä pimeyttä

ilman sinua
elämäni
olisi tyhjää ja merkityksetöntä

ilman sinua
kultaseni
en olisi kokonainen

sinun kanssasi
olen onnellinen

sinun kanssasi
tunnen rakkauden lämmön sydämessäni

sinun kanssasi
tahdon olla ikuisesti

me yhdessä
voimme rakastua joka päivä uudelleen

me yhdessä
saamme rakastaa toisiamme
elämämme loppuun asti

Selite: 
ja pakko siis kirjottaa vaan ajatukset tänne ylös...hajoo pää täysin näitten ajatusten kaa...
Kategoria: 
 

Kommentit

Huikaiseva oodi rakkaalle..

Pidin tästä paljon, tää oli kypsä ja rohkea runo, rehellinen.

 

Käyttäjän kaikki runot