Kaipaus

Runoilija Jykke

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 26.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hellä kosketuksesi,
Sitä kaipaan.
Helliä sanojasi,
Niitä kaipaan.
Sinua lähelleni,
Kaipaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

aika lattea
kuitenkin peruskaunis kaipaus runo

 

Käyttäjän kaikki runot