kyyneleet

Runoilija Jykke

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 26.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

itken itseni uneen...
toivoen näkeväni sinut...
itken kaikki pahat ajatukset pois...
toivoen saavani sinut syleilyyni...
itken rakkauden kyyneleitä...
teen vuoksesi mitä vaan...
kyyneleeni sen kertoa voivat...
ikäväni sinun viereesi on...
rutistan tyynyn kainalooni...
kuvitellen sinut siihen...
kyyneleet kuivuvat pois...
kun herään...
hymyilen...
tiedän että olet rakkaani olemassa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

nimen omaan kyynelvirtoja ne ovatkin...

Aidosti sydämestä kirjoitettu runo. Koskettaa syvältä.

Joka rivin jälkeen olevat pisteet
ovat kuin kyynelvirtoja.

iso huokaus....

Hyvin tuskaa ilmaiseva ,lämmin, herkkä ja erittäin koskettava...

Vilpitö, avoin ja rohkea Runo.

Kauneutta, lämpöä, hellyyttä.

Tämä on Runo, johon on
hyvä päätää tämän päivän istunto.

Liikuutava ja hieno Runo!

 

Käyttäjän kaikki runot