Miten ihmeessä?

Runoilija Waniliii

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miten sä aina onnistut tulemaan vastaan silloin,
kun mä olen salaa miettinyt meitä?

Kuinka sä aina osaat soittaa mulle silloin,
kun olen muistellut meitä?

Kuinka sä aina silloin loukkaat mua,
kun mä luotan suhun?

Kuinka sä teet sen?

Sä olet taitava.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot