Huipulla

Runoilija Waniliii

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kohti suurta ulappaa
ui seitsemän venhettä

Hännän huipulta
yksi lipuu hiljaa toiseen suuntaan
Aivan omalle reitilleen
Yhä kauemmaksi toisista
Yhä kauemmaksi joukosta

Kuusi muuta ei huomaa
Ei kaipaa
Ei enää kiilaa yhden ohi

Vihdoinkin yksi on vapaa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot