Pysyn

Runoilija Waniliii

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Haluaisin pysyä vierelläsi aina
en halua menettää sua

Pelkään pitää susta kii
sattuu liian lujaa jos lähdetkin

Olethan siinä vielä
pysythän

Pysythän sinä
vaikka minä pelkään liikaa pysyäkseni

Saathan mut pysymään?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot