Kummallista

Runoilija Waniliii

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En aina ota itsekään selvää tunteistani,
joten miten sä voisit ymmärtää tunteitani?

Jostain kumman syystä sä kuitenkin kuvittelet tietäväsi
enemmän kuin minä.

Jotenkin sä tunnut ymmärtävän mun tunteitani
enemmän kuin minä.

Ja jotenkin
sinä
aina vaan uudelleen luotat mun tunteitteni kuuluvan sulle.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot