Kokonaan

Runoilija Waniliii

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olet kanssani aina
olethan sydämessäni

En voi päästää susta irti
koska kannat sydäntäni

Yritän pitää sydämestäni edes pientä osaa itselläni
jotta et vie mua täysin maailmaas
sieltä mun olisi liian vaikea päästä pois

Pelkään vain niin lujaa
että menetän vielä sydämeni kokonaan
ja Sinut

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot