Onnellinen sinusta

Runoilija Someday

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 15.8.2011
Viimeksi paikalla: 19.1.2021 12:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kymmenen pientä sormea

ja kymmenen pientä varvasta,
kuinka onnellinen olenkaan sinusta

Syliini painautuu
sun pieni pellavapää
ja en vois toivoa enempää

Kun sinut vain saan
näin hetken pitää tässä
olen aina lähelläsi,
älä pelkää pimeässä

Selite: 
Omistettu rakkaalle pikku pojalleni <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot