Haavoitettu

Runoilija Someday

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 15.8.2011
Viimeksi paikalla: 19.1.2021 12:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Suljen silmäni
Olen vankina mun omassa mielessä
Eikä ulos pääsyä näy edessä

Nää kuvat seuraa mua
menin minne tahansa
En pysty päästää irti
menneisyyden kahleista

Vaikka sä luulet, että
kaikki on hyvin nyt
Olen yhä se pieni tyttö,
joka pakenee katsettasi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

loppu on kaikessa runomaisessa kliseydessään hyvin vangitseva ja toimiva. hienoa luettavaa.

 

Käyttäjän kaikki runot