Ajattomia hetkiä

Runoilija alakuloinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kyllä se siitä vielä iloksi muuttuu....
 

Katoavat sekunnit kun katsot minuun,
aika pysähtyy.
Unohdan ajankulun kun kosken sinuun,
aika venyy.
Kun lähdet taas pois hetkeksi,
aika laukkaa kiirehtii.
Kun odotan sinua palaavaksi,
aika väsyy ja ehtii.

Olet kotona ja kellot pysähtyvät taas.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot