Puu

Runoilija alakuloinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kyllä se siitä vielä iloksi muuttuu....
 

Tässä kylmyydessä vapisen,
tuuli pieksee varttani.
Pimeässä yksin tärisen,
lumi peittää raajani.

Ei kukaan pysähdy auttamaan,
kukaan kuule sanojani.
Keväällä alan taas sulamaan,
linnut kuulee lauluni.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot