Unessa

Runoilija alakuloinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kyllä se siitä vielä iloksi muuttuu....
 

Yksin käyn pedilleni lepäämään
ja sinua ajattelen.
Ajatuksissani sinut viereeni saan
ja ihoasi silittelen.
En enää tunne yksin olevani,
seuraksein sinut sain,
huomaan pian nukkuvani,
tätä rauhaa vain hain.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot