Pitkään elänyt

Runoilija alakuloinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kyllä se siitä vielä iloksi muuttuu....
 

Näiden tuhansien kyynelten helminauha kaulaani kuristaa.
Mihin katosi päivät yhteiset?
Ne tuhannet täyttymättömät toiveet laukussa painaa.
Minne menivät hetket iloiset?

On väsymys ja pitkä matka saaneet ihoni urille,
katkerana huudan kylän äänekkäille nuorille.
Minäkin olin joskus niinkuin te!
Mutta nyt minulle kelpaisi leposija, aamen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot