kadoksissa

Runoilija BlackOrWhite

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

12-14 vuotiaana rustattu :) Muutamia uusia myös joukos :)
 

Ennen nauroit paljon ja elit iloisesti
nyt vaa laahustat hiljaa, se saa mut surulliseksi
et puhu enää muille ja välttelet kavereitas
kuljet ku aave, en enää kuule askeleitas
en saa öisin nukuttua ku sä vaivaat mun mieltä
onks sull kaikki hyvi, ooks sä vielä oikeel tiellä
yritän jutella sulle mut sä sulkeudut aina pois
kumpa sun hyväks ees jotai tehdä vois.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot