:(

Runoilija BlackOrWhite

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

12-14 vuotiaana rustattu :) Muutamia uusia myös joukos :)
 

Katon jällee kelloo ja taas on pari tuntii kulunu
koko päivän aikana et oo mitää mulle puhunu
sano pliis että et oo mulle enää suuttunu
koska sillo ku oltii kimpas ei mitää multu puuttunu
en tarvinnu mitää rakasta ku mulla oli sut
vaik ei oltukkaa ku ystävii nii en silti muuta tarvinnut.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot