pohjakosketus

Runoilija BlackOrWhite

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

12-14 vuotiaana rustattu :) Muutamia uusia myös joukos :)
 

en tiiä mite tän selittäs mut oon jotenki juuttunu kii
pudonnu kaivon pohjaa ja uponnu unelmii
vaik pitäähä sitä haaveita aina vähä olla
mut eipidä uneksii siivist niinku sudenkorennolla
koska sitte sulla lähtee pahasti mopo käsistä
etkä pääsekkää enää pois kotipesästä
ja sit sä oot jumis, vähä niinku mä nyt
ja tää ei oo helppoo vaikka ois mistä selvinnyt
mut mä en lannistu, vaan aion vielä yrittää
ja elämääni eteempäi vaik väkisin pyörittää
ei tätä enää kannata sisällensä peittää
ja sitku aika on, kaiken taaksensa saa heittää
ja sitku se tulee, mä nautin joka hetkest
ja kerron muille kuinka opin täst retkest
ja sit ku se tulee, "nautin joka hetkest"
ja kerron muille, "kuinka opin täst retkest"

Selite: 
tällästä tuli
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot