En unohda

Runoilija BlackOrWhite

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

12-14 vuotiaana rustattu :) Muutamia uusia myös joukos :)
 

♥ Kun sut taas näin, mieleen palas kaikki muistot ♥

kaikki yhteiset hetket ja ne leikkipuistot

joiss me puskan takaa ohi kulkijoille huudeltiin

ja leikkimökin takana ekan kerran suudeltiin

se oli täydellistä, iha tosita ku nyt

ku sä oot jossai muuall ja mä täysin eksynyt

kumpa sanoisin sulle vielä kerran rakas

♥ mä voin tehä mitä vaa, kuha saan sut takas ♥

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana runo, tykkäsin :)

 

Käyttäjän kaikki runot