Honey, how was your day?

Runoilija Dottie

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 18.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuulen askeleesi portaissa
Avaimet kilahtavat kulhoon
Astut huoneeseen
ja lasket takkisi tuolin selkänojalle
Katsot postit läpi
Istun sohvalla lukulampun alla
Luen uusinta romaania
Pöydällä höyryävä kuppi mustikkakeittoa
Astelet luokseni ja kumarrut suutelemaan
Istut viereeni ja silität viltin päältä reittäni
Suljen kirjan
Siirryn kainaloosi ja kysyn päivästäsi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot