Nimetön

Runoilija Dottie

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 18.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Koitan vetää syvään henkeä
mutta pakkanen on kova.
Kurkku jäätyy, olet kaukana.

Tuntuu pahalta

Syleilyssäsi ilma liian kuumaa,
kuin kuumissa löylyissä.
Kurkkua polttaa

Lähelläsi ilma oli hengittämisen lämpöistä

Selite: 
Fyysisiä kokemuksia, jotka kuvaa tunteita
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot