Yin&Yang

Runoilija Dottie

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 18.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

You are my honey
I'm your bee
You are my puppy
I'm your kitten
You are my Spiderman
I'm your M.J.
You are my intelligence
I'm your creativity
You are my earth
I'm your seventh heaven
You are my yang
I'm your yin
You are my man
I'm your woman

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot