Hiutaleet

Runoilija Dottie

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 18.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hiutaleita hiuksissa
Hiljainen Helsinki
Kävelen kaduilla, etsien
Jalkoja särkee, sormia palelee
Puhallan sormiini
Tähyilen määränpäätäni
Siinä.
Joku seisoo siellä lumisateessa
Siristän silmiäni
Se olet sinä
Otan pari juoksuaskelta
Lopulta juoksen luoksesi
Suljet minut pitkään halaukseen
Silmäripsissäsi hiutaleita

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä oli suloisen söpö runo. :)

 

Käyttäjän kaikki runot