Kaikella on aikansa

Runoilija Laura

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.9.2009
Viimeksi paikalla: 2.5.2024 9:32

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen kulkenut pitkän matkan
mutta olen vasta tässä.
"Olet vasta tässä",
he sanovat.

Mutta kukaan ei kysy,
kuinka kaukaa
olen tähän hetkeen tullut.

  - Maaria Leinonen





Kiitokset kaikille palautteen antajille!

 
 





Puoli kuppia haaleaa kahvia pöydällä,
muistan vielä kahvikuppisi siinä vieressä,

kun Leonard Cohen laulaa

     "Hello, my love
     And my love, goodbye".

Vesisade naputtelee ikkunalasiin,
osaako se itkeä puolestani

     "May everyone live
     And may everyone die",

jossain raakkuu varis,
ehkä etsii puolisoaan.

     "And here is the night
     The night has begun"

Hyvätkin muistot tekevät joskus kipeää, 
haluaisin nukahtaa tähän,
vain nukahtaa,

     "And here is your love
     For the woman, the man"

mutta juon kahvini loppuun,
viilenneen maljani pohjaan asti.
Selite: 
Lainaukset: Sharon Robinson & Leonard Cohen - Here It Is
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Mm. Cohen lauluissaan kiteyttää elämänkaareja meille kaikille kuten Sinäkin runossasi....runot kuin laulut yhtä elämää meille kaikille !
Kerrassaan upeaa tekstiä, hyvä kun ilmoitit lainauksista.
Täydellistä. Runo täynnä kipeitä muistoja ja mitä kauniimpia tunteita. Loppu on upea päätös. Kiitos😌
Hieno runo ja hieno kappale. Sopivat mukavasti tunnelmaltaan yhteen. 
Voisin sanoa, että huippu. Tämä oli kuitenkin vielä enemmän.
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Laura Kevät 25.4.2024 3 Runo
Laura Sinua varten 18.4.2024 4 Runo
Laura Me, jotka luulemme 10.4.2024 4 Runo
Laura Mitä osaisin 21.3.2024 3 Runo
Laura Kaipaako meri 13.1.2024 5 Runo
Laura Helisee 5.12.2023 6 Runo
Laura Alku 16.9.2023 3 Runo
Laura Kaikella on aikansa 21.8.2022 5 Runo
Laura Voima 27.4.2022 5 Runo
Laura Ilo 30.3.2019 9 Runo