Kiitos(ei riitä)

Runoilija Snibu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.2.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Oon ollut vähällä seota/ oot jaksanu silti auttaa sekä tukea..

ja tiedän suakin varmasti pelottaa/ mutta tiedä/ arvostan apuasi enemmän kuin koskaan pystyn sanoin kertomaan..

Olin jo luopua toivosta/ mutta sulta sain voimia jaksaa/ Sä annoit toivoa/ nyt kun toivoa ei ollut lainkaan..

Sait mut uskoo parempaa huomiseen/ mihin en ollut pitkiin aikoihin uskonut..

Tiedän tasan kuinka vaikea tilanne on myös sulle/ Kaipaat sitä mitä olin ennen/ ja niin kaipaan mäki/ kaipaan/ kun katsot tuskan kyyneleitä luomieni läpi..

Harvoin puhun tunteista/ nyt itkeä vollotin kainalossasi useita tunteja..

Joka ilta kun pelkäsin etten aamulla enään silmiäni avaisikaan/ Valvoit silittäen/ jotta uskaltaisin nukahtaa..

ja niinkuin jokainen aamu/ auringon pilke sai taas toivon heräämään/ kunnes synkät pilvet meni aurinkomme peittämään..

Murtaen onnemme haaveet/ haaveet siitä että kaikki olisi vihdoin hyvin/ tai edes vähän paremmin..

Ei aurinko sen koommin paistanut tähän risukasaan/ Mutta en kaipaa aurinkoa/ kunha saan vain olla sinun kanssasi ainiaan..

Selite: 
Pikainen avautuminen, ei panostettu eikä sillä väliä, tarkoitus varmasti välittyy..Kiitos et olet pysynyt vierellä, kiitos ettet lähtenyt nyt kun on ollut vaikeampaa kuin koskaan ennen!
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot