Hyvää ystävänpäivää rakas

Runoilija Snibu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.2.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

H - Hyvää ystävänpäivää, nähdä, en tahdo ilman sua enään yhtäkään päivää

Y - Yhtäkään hetkeä ilman sua, ettenkö surun sallisi saapua

V - Vielä päiviä on jäljellä, vielä päiviä pidän tärkeänä

Ä - Älä pelkää, pidän huolta, enkä hukkaa hetkeekää

Ä - Älä edes mieti rakastanko, rakastan, se tunne on aito

Y - Ystäväni parhain, lupaan ja myös annan kaiken ain

S - Sinä vain, kaunein, rakkain päällä maan ain

T - Toiveeni olet, sinä toteuduit, toisinkuin toteudu ei niistä monet

Ä - Äideistä parhain, saamme olla ylpeänä, jo näinkin varhain

V - Vaihtasi en pois sekuntiakaan, kanssasi, rakastan nyt ja aina varmasti

Ä - Älytöntä rakkaus sua kohtaan, varmaa on etten satuttaisi koskaan

N - Niin, on järkeä päässä, senkin verran, häissä "tahdon" kuulet seuraavan kerran

P - Päivät, ne on meitä varten, päivät kanssasi on se mitä tartten

Ä - Älä sano mitään, tiedän se mitä meillä on, se kestää

I - Ihana aina, vaikka joskus päivä olisi pilalla

V - Vaikka olisi viimeinen hetkeni, toivoisin hetken, kanssasi

Ä - Äänesi kaunein, jota, kuuntelen äänihuuleni vaimein

Ä - Älä huoli, mulla on sydän, sulla sen toinen puoli

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauniita ajatuksia, paljon tärkeitä sanoja rakkaille ja runon lämmin tunnelma hymyilytti lukijan :)
hyvää ystistä sinulle!

mukava tunnelma

 

Käyttäjän kaikki runot