Veli

Runoilija Snibu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.2.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ku ovi kävi tiesin et menit, en tienny ettet palaisi

En ollu uskoo todeksi, enkä usko vielkään, että meidät taas erilleen viedään

En tiedä koska olet vapaa, Enkä tiedä mitä sanoa kun sut taas tapaan

Odotan joka päivä, Eikä päivät tunnu samalt ilman sua, En oo koskaa kai sanonu, mut tiedät varmasti että rakastan sua..

Selite: 
Pelkäsin taas, Ei ne vienytkään sua..
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot