Matkataan tulevaisuuteen

Runoilija tyttövaa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Niin paljon mahtuu
maailmaan,
se aukaisee tien parempaan,
mutta joskus se vain satuttaa.

Kuka päättää mitä seuraavaksi
tapahtuukaan, osaako sitä kukaan
aavistaa?

Hetki hetkeltä, päivä päivältä,
asiat muuttuu, merkitykset suureenee.

Jännitän, odotan mitä huominen tuo tullessaan,
voiko se olla jotain mahtavaa?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno

 

Käyttäjän kaikki runot