yksisiipinen

Runoilija tyttövaa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Astun taas askeleen,
tietämättä minne menen.

Pyyhin taas kyyneleen,
tietämättä miksi itken.

Julma maailma eksyttää
minut kokonaan itseensä.
Kadotan kaiken.
Tiedän,että lopulta se vie
minutkin.

Eksyksissä ja yksin.
Niin hauraana ja sirpaleina,
mutta silti
niin vahvana.

En edes tiedä mitä tunnen.

Selite: 
elämä antaa,elämä ottaa
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot