Nimetön

Runoilija tyttövaa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En koskaan uskonut näin käyvän.
En tahtonut.
Yksi lause vain ja kaikki oli poissa.
Kaikki mitä olin rakentanut tulevaisuudelle,
kaikki mihin uskoin,mitä rakastin.

Nyt kuljen yksinään, enkä näe mitään
syytä jatkaa räpiköimistä.

Siipeni ovat rikki, ne eivät kanna minua enää.
Sinä olit siipeni, sinä olit kaikkeni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

surullinen. :( koita jaksaa vaikka tuntuiskin mahdottomalta.. loppupeleissä en usko, että yksi lause voi muuttaa jotakin elämää suurempaa. olen varma että sulla on edessä jotakin vielä parempaa :)

koskettava.

 

Käyttäjän kaikki runot