U can't go

Runoilija Freda22

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.6.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

paina tästä,
kuiskaa hiljaa,
tunne vähän,
se on mun sydän.

koske tuohon,
varovasti suutele,
ne on mun huulet,
jotka kaipaa sua.

anna käsi,
anna myös toinen,
kiedo ne muhun,
pidä mua sylissä.

mun kyynel,
sun kaulalla,
se hymyilee sulle,
sun tuoksun seassa.

olet vihdoin mun luona,
pysy siinä,
et saa lupaa lähteä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

herkkä, iholle hamuava ja viipyillen rakastava.

hyvää syntymäpäivää

herkkä, iholle hamuava ja viipyillen rakastava.

hyvää syntymäpäivää

 

Käyttäjän kaikki runot